≡ Menu

Hoteli v Zagrebu – primerjava ponudbe

Preko spodnje strani so na voljo številni hoteli v Zagrebu in druga podobna prenočišča. Hotel v Zagrebu lahko najdete s pomočjo iskalnika ali si spodaj ogledate nekaj opisov in hotel rezervirate preko povezave po najnižji ceni.

Ponudbo hotelov v Zagredu primerjate s pomočjo spodnjega iskalnika. Preverite nizkocenovne hotele v Zagrebu po najnižji ceni.

Primerjava hotelov v Zagrebu

Booking.com
Hotele v Zagrebu lahko med seboj primerjate tako, da vpišete željene datume in število oseb. Po kliku na Išči se vam bodo pokazali vsi prosti hoteli v Zagrebu, ker boste za vsakega lahko dobili dodatne informacije, cene, fotografije ipd. Na podlagi primerjave hotelov nato rezervirate tistega, ki vam ustreza.

Hoteli v Zagrebu

Spodaj najdete nekaj zanimivih hotelov v Zagrebu in kratek opis. Dodatne informacije najdete preko povezave, kjer lahko hotel v Zagrebu tudi rezervirate.

Hotel Central

Hotel Central*** se nahaja neposredno pri glavni železniški postaji v Zagrebu. Sodoben hotel nudi predvsem eno in dvoposteljne sobe, na voljo pa je tudi nekaj tri in štiri posteljnih sob. Vseh 69 sob je opremljenih z kabelsko televizijo, brezžičnim internetom in klimo. V jedilnem prostoru vam nudijo samopostrežni zajtrk. Hotel se nahaja pri parku kralja Tomislava, do trga bana Jelačića in starega mestnega jedra pa je 10min hoje.

  Več info in rezervacija hotel central zagreb

Hotel Jagerhorn

Hotel Jagerhorn*** je skoraj 100 let star hotel, ki je leta 2011 doživel kompletno prenovo. Nahaja se le nekaj korakov od trga bana Jelačića, v bližini je tudi vzpenjača na zagrebški Gornji Grad. 18 sob in ves hotelski interier je stilsko opremljenih, na vseh površinah lahko dostopate do brezžičnega interneta. Srce hotela je kavarna Jagerhorn, kjer nudijo izbrane čaje, kavo, lokalne pivske znamke in izvrstna vina.

  Več info in rezervacija hotel v zagrebu jagerhorn

Hotel Croatia

Hotel Croatia*** je moderen manjši hotel, ki stoji v mirni, pretežno stanovanjski četrti. Z mestnim tramvajem se v 10min pripejete do trga bana Jelačića in starega mestnega jedra. V hotelu se nahaja 18 dvoposteljnih sob z klimo, televizorjem in manjšim sefom. Zagotovljen je brezplačni brezžični internet. V jedilnem delu nudijo kontinentalni zajtrk, hotel pa ima tudi lastno parkirišče. Le nekaj minut hoje je do dvorane Dom sportova.

  Več info in rezervacija zagreb hotel croatia

Hotel Jarun

Hotel Jarun*** se nahaja v južnem delu Zagreba, le nekaj minut hoda od kopališča na istoimenskem jezeru. 31 dvoposteljnih sob je moderno in barvito opremljenih, vključno z klimo, dostopom do brezžičnega interneta in LCD televizijo. Zajtrk lahko naročite v sobo ali pojeste v zajtrkovalnici. Hotel nudi sodoben fitnes center. V bližini hotela je postaja tramvaja, s katerim se udobno prepeljete do središča mesta.

  Več info in rezervacija hoteli v zagrebu

Hotel Vila Tina

Novozgrajeni hotel Vila Tina*** se nahaja v zeleni in mirni četrti, v neposredni bližini parka Maksimir. 24 sob z eno ali dvema ležiščema nudi mešanico sodobnega in klasičnega sloga, hkrati pa nudijo vse potreben komfort. V restavraciji vam nudijo številne jedi po naročilu, tako domače kot mednarodne in izvrstna vina. V bližini je postajališče mestnega avtobusa, ki vozi v središče mesta, nedaleč pa je tudi zagrebški živalski vrt.

  Več info in rezervacija hoteli zagreb

To je samo nekaj izmed điroke ponudbe hotelov, ki jih najdete v Zagrebu. Dodatno ponudbo najdete s pomočjo iskalnika na vrhu strani.

Dodatno ponudbo prenočišč si lahko ogledate na strani apartmaji in hostli v Zagrebu.