≡ Menu

Hoteli in apartmaji Zagreb nudi vse uporabne informacije za namestitev v apartmajih in o samem mestu Zagreb.

Ponudbe za prenočišča lahko preverite preko iskalnika na naših straneh, kjer boste našli številne priložnosti za poceni spanje v Zagrebu. med hoteli in apartmaji v Zagrebu lahko izbirate glede na različne kriterije.

Oglejte si ponudbo za hotele v Zagrebu in mimogrede preverite tudi druga ugodna prenočišča.

Spletna stran Zagreb vam predstavlja novo podstran Vreme Zagreb, kjer je vremenska napoved za več dni.

Upamo, da boste lahko med odločanjem med hoteli in apartmaji na našem spletnem mestu hkrati preverili tudi vreme Zagreb, da vam bo vremenska napoved pomagala pri planiranju vašega potovanja in aktivnosti v Zagrebu.

Naj vas sveža vremenska napoved obvaruje pred neprijetnimi vremenskimi presenečenji. Želimo vam prijeten dan!

Mesto Zagreb je odlična izbira, za poslovne namene, kot za sprostitev. V njegovi okolici boste našli veliko znamenitosti, kot je zgodovinski park Maksimir, v katerem je živalski vrt zagreb ali pa si lahko ogledate njegovo okolico, kot je naprimer hrib Medvenica, na kjer je vrh Sljeme, na katerem se nahaja znana srednjeveška utrdba Medvedgrad.

Za sprostitev pa poskrbijo tudi hoteli z njihovimi wellnessi, kateri ponujajo odlično kulinariko. Zagreb ponuja hotele vseh kriterijev od pet zvezdic, kot je naprimer prestižni Sheraton Zagreb Hotel, pa vse do treh zvezdic za manj zahtevnejše, kot je naprimer Hotel Central.

Dodatno ponudbo najdete na hoteli Zagreb, kjer najdete tudi iskalnik hotelov in drugih prenočišč v Zagrebu. Tako boste lahko našli primeren hotel za svoj obisk Zagreba.

V Zagrebu se bo 19.9.2015 odvijala športna prireditev Legionar Challenge.

V kolikor ste tudi v i za preizkus vaše vzdržljivosti, se prijavite na tekmo. Prijavnina znaša 13€ in vključuje organizacijo, medaljo, udeležbo na teku z ovirami in okrepčila partnerjev.

Pozdravljeni na strani, kjer boste izvedeli veliko stvari o glavnem mestu Hrvaške, Zagrebu.

Na strani bomo zbirali različne informacije na to temo, predvsem pa se bomo osredotočili na turistični vidk Zagreba in poskušali predstaviti različna prenočišča (apartmaji, hoteli, hostli, …), turistične agencije, vodnike za Zagreb in druge informacije povezave z raziskovanjem tega lepega mesta.

Vabimo vas, da si nekoliko ogledate strani ali nam pošljete svoje vtise iz obiska Zagreba.